Mozgólépcső tisztítók

Mozgólépcső tisztítók

Ezek a mozgólépcső tisztító gépek a legmodernebb technológiát alkalmazzák, hogy hatékony és alapos tisztítást biztosítsanak mozgólépcsőkön és egyéb lépcsőfelületeken.

A Duplex mozgólépcső-tisztító gépek ergonomikus kialakításukkal és erőteljes teljesítményükkel garantálják a makacs szennyeződések eltávolítását, valamint a lépcsők higiénikus tisztaságát. Ezek a takarítógépek ideálisak a szálloda- és hoteltakarításhoz, valamint a plázák és bevásárlóközpontok karbantartásához.

A Duplex tisztítógépek és takarítógép alkatrészek biztosítják a hosszú távú megbízhatóságot és hatékonyságot. Válassza a Duplex mozgólépcső-tisztító gépeit, ha professzionális, nagy teljesítményű és hosszú élettartamú megoldásra van szüksége.


Termék összehasonlítás (0)


DUPLEX Escalator 350 Base mozgólépcső tisztító

DUPLEX Escalator 350 Base mozgólépcső tisztító

Kiemelkedő technológia a tökéletes tisztításért, bármilyen felületen A Duplex 350 base mozgólépcső ..

2 804 584Ft Nettó: 2 208 334Ft

DUPLEX Escalator 350 Combi mozgólépcső tisztító

DUPLEX Escalator 350 Combi mozgólépcső tisztító

Kiemelkedő technológia a tökéletes tisztításért, bármilyen felületen A Duplex 350/550 Combi mozgólé..

4 710 939Ft Nettó: 3 709 401Ft

DUPLEX Escalator 350 Professional mozgólépcső tisztító

DUPLEX Escalator 350 Professional mozgólépcső tisztító

Kiemelkedő technológia a tökéletes tisztításért, bármilyen felületen A Duplex 350 prof mozgólépcső ..

4 096 607Ft Nettó: 3 225 675Ft

DUPLEX Escalator 550 Base mozgólépcső tisztító

DUPLEX Escalator 550 Base mozgólépcső tisztító

Kiemelkedő technológia a tökéletes tisztításért, bármilyen felületen A Duplex 550 base mozgólépcső ..

3 527 149Ft Nettó: 2 777 283Ft

DUPLEX Escalator 550 Combi mozgólépcső tisztító

DUPLEX Escalator 550 Combi mozgólépcső tisztító

Duplex Escalator Combi 550 mozgólépcső tisztító A Duplex prof. 350/550 Combi mozgólépcső tisztító..

5 520 295Ft Nettó: 4 346 689Ft

DUPLEX Escalator 550 Professional mozgólépcső tisztító

DUPLEX Escalator 550 Professional mozgólépcső tisztító

Kiemelkedő technológia a tökéletes tisztításért, bármilyen felületen A Duplex 550 prof mozgólépcső ..

4 799 781Ft Nettó: 3 779 355Ft

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

Takarítógépek mozgólépcsők profi tisztántartásához!

A klasszikus takarítógépeket az átlagosnál nagyobb felületek hatékony és alapos tisztítására használják. A padlók, üvegfelületek,a különféle kárpitok ilyen gépek segítségével kevesebb idő alatt, mégis alaposan megtisztíthatóak anélkül, hogy a kelleténél tovább akadályoznánk vele a használatukat.

 

A már előzőleg felsorolt felületeken túl vannak olyan területek is, amik speciális takarítógépek használatát igénylik:ilyenek a mozgólépcsők takarítására tervezett és kifejlesztett takarítógépek is. Ezeket a berendezéseket tehát elsősorban bevásárló központok, irodaházak vagy pályaudvarok, repterek mozgólépcsőinek, mozgójárdáinak a tisztán tartására ajánljuk.

 

Az ilyen takarítógépek kialakítása lehetővé teszi, hogy a beszennyeződött felületet biztonságosan és gyorsan meg lehessen tisztítani. Nem szükséges hozzá lekapcsolni a mozgólépcsőt, egyszerűen használható akár még úgy is, hogy az épület közben üzemel, mert nem okoz tartós fennakadást a vendégek, utasok, alkalmazottak közlekedésében.

 

A mozgólépcső tisztító három lépésben tökéletesen tisztává tudja tenni a lépcső egész, mozgófelületét, ebben pedig egy porszívó készülék és speciális kefék vannak a segítségére. A kefék működés közben eltávolítják a mozgólépcső felületéről a port és egyéb szennyeződéseket, és amit kiszedtek, azt pedig a porszívó szívja fel. A száraz tisztításon túl nedves tisztításra is képes a takarítógép, amit tisztítószer adagolásával és a kefék használatával teljesít. A tisztítás után a mozgólépcső azonnal, balesetmentesen használható, mert a nedvesség visszakerül a gépbe. Mivel a lépcső folyamatosan mozog közben, az egész felület tiszta lesz.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg a webáruházunkban kapható takarítógépeket, köztük a mozgólépcsők takarítására alkalmas berendezéseket is! Ilyen takarítógépekre megéri beruházni, hiszen a befektetett pénzösszeg rövidesen megtérül. A közzétett elérhetőségeink valamelyikén kérjen bővebb tájékoztatást szolgáltatásainkról, termékeinkről!

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp