Legyen Partnerünk

Legyen Ön is Partnerünk!

Új üzleti Partnereket keresünk, új lehetőséget kínálunk.

 

 •  Higiéniai termékek importból

Az Il Contatto Kft. a forgalmazott termékeit gyártói kapcsolatokból értékesíti, így folyamatosan és első kézből értesül az újdonságokról és megfelelő szakmai háttérrel rendelkezik.

 • Komplett rendszert kínálunk
  Miért szerezné be több forrásból a higiéniai termékeket, amikor megteheti ugyanezt egy helyről, a gyártó képviseletétől? Kérjen ajánlatot, ezzel semmit nem veszíthet! Szeretne spórolni? Hívjon!

   
 • A gyártói kapcsolatok kedvezőbb árakkal járnak?
  Természetesen az ár nagyon fontos tényező és mindenki a legkedvezőbb megoldást keresi. Egy termék vagy szolgáltatás ára önmagában nem információ. Ez egy nagyon fontos kérdés. Két azonos termék könnyen összehasonlítható, de két különböző gyártó terméke már bonyolultabb. Tisztességes korrekt árakon dolgozunk, és nem vizet értékesítünk látszólag kedvező áron.

   
 • Termékek/szolgáltatások
  Higiéniai rendszereket értékesítünk, amely körbe tartoznak a konyhai tisztítószerek, a tisztítószerek gazdaságos felhasználását elősegítő és a gépek élettartamát növelő vízlágyító berendezések, takarítóeszközök, valamint olyan gépek, amelyek helyettesítik az emberi erőt. A termékek gazdaságos felhasználásához szükséges adagolóberendezések, higítóberendezések installációja és a helyes felhasználás betanítását tapasztalt kollégáink végzik.

   
 • Referenciák
  Minden étterem újabb kihívás. Szeretjük, ha megkapjuk a bizalmat és a lehetőséget, hogy egy konyhai higiéniai rendszert építsünk ki. Természetesen szívesen vesszük azt is, ha egyes termékek nyerik el a tetszésüket és bízunk benne, hogy a kedvező tapasztalattal további bizalmat nyerünk!

   
 • Egyéb információk:
  a)    cégünk komplett szállodaellátással is foglalkozik
  b)    a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség gyártói-forgalmazói szekciójának alapító tagjai vagyunk
  c)    importőrként több gyártó kizárólagos magyarországi képviseletét cégünk látja el
  d)   víztisztító berendezések és egyszerű vízszűrők forgalmazásával is foglalkozunk
  e)   a Hotelstars programban is elismert Lindhaus Clean Room Hotelprogram alapítója vagyunk
  f)   szeretjük és komolyan vesszük azt, amit csinálunk

   
 • Elérhetősége
  Az Il Contatto Kft. székhelye és telephelye Tolnán található, ahol komoly raktárkészletből biztosítjuk a folyamatos ellátást

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp