TagságainkMagyar Szállodák és Éttermek Szövetsége


Cégünk, az Il Contatto Kft,higiéniai forgalmazóként, Olaszország legjelentősebb higiéniai gyártóinakimportőre. Komoly tapasztalattal rendelkezünk a szálloda ellátás területén.Szállodai kozmetikumokat, és az ehhez tartozó kiegészítőket, szállodaipótágyakat, szobaasszony és bőröndszállító kocsikat, front officetermékeket,papucsokat, szálloda higiéniát, konyhai tisztítószereket,mosogatószereket, és egyéb HORECA-hoz köthető kelléket biztosítunk Megrendelőinknek.

Vállaljuk szállodák és éttermek teljes körű higiéniai rendszerénekkiépítését, valamint folyamatos ellátását korrekt, kedvező feltételekkel.

További információ: www.hah.hu

 

Lindhaus Clean Room Program


Megkaptuk annak a lehetőségét is, hogy bevezethessük a LindhausClean Room Hotel Programot. A Lindhaus porszívók használatával tehetik atkamentessé a szállodai matracokat, növelve azzal a szálloda tisztaságát ésvendégeik komfort érzetét. Technológiánk használatával lényegesen megnövelhetőa szőnyegek csereperiódusa, és megszüntethető a szobák visszaporosodása. AHotelsars rendszere szerint a matrac tisztítás technológiánk használatáért 10pontot kap a szálloda, melyről tanúsítványt állítunk ki Partnereinknek. Aprogramban részletes technológiai utasítást adunk a szőnyegek tisztításához éskarbantartásához is.

Bővebb információért keressék fel weboldalunkat: www.tisztaszoba.netWhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp