PROFESSZIONÁLIS RENDSZER NAGY KITERJEDÉSŰ HELYISÉGEK FERTŐTLENÍTÉSÉRE ÉS ROVARIRTÁSÁRA

Az olasz High Tec srl cég gyártja és forgalmazza Steroxy® márkanéven a Microsol Gamma® nevű termikus aeroszol generátort. A termikus vagy száraz aeroszol képes „statikusból” „dinamikussá” módosítani a folyékony oldatot, átalakítva magát az oldatot száraz, 0,5-1 mikron méretű részecskékké.


Az aeroszollal való fertőtlenítés hatékonyságának eredménye a következőképpen vázolható:

1) A szétporlasztott mikro-részecskék technikailag egy „kolloidos ködöt” képeznek, mely több órán keresztül fennmarad, így garantálva a fertőtlenítés hatékonyságát.
2) Az aeroszolos részecskék mozgásuknak és méretüknek köszönhetően a gravitáció törvényének ellenszegülve fennmaradnak és lendületes mozgásuknak köszönhetően egymásnak ütköznek, de nem semmisülnek meg, hanem eltávolodnak egymástól. Ez a dinamikus mozgás garantálja a részecskék fennmaradását, hatóidejük tartósságát és az anyag magas terjedési sebességét.
3) A nedves gömböcskék aeroszolos szétszórása gázos oldószerben nem nedves és nem is nedvesíthető, mivel a szétporlasztott állapot mikronos méretei hozzájárulnak annak paradox szárazságához. Az aeroszolos részecskék 0,5-1 mikronos mérete magas felületi nyomással rendelkezik. Ez a nyomás egy rugalmas bevonatot képez a részecskéken, amely lehetővé teszi, hogy a részecskék mintegy mikroszkopikus visszapattanó labdaként viselkedjenek, melyek, ha szilárd felülethez csapódnak, visszapattannak és nem durrannak szét, tehát nem nedvesíti k a felületet.
4) A fertőtlenítő tevékenység értékelése: ugyanaz a baktériumölő hatás érhető el akár negyvenszer kevesebb fertőtlenítőszer használatával más módszerekhez képest.
5) A baktériumok sejtfelépítésének fizikai-kémiai rendszerében a baktériumok elektrosztatikusan pozitív töltetűek kívülről. A Microsol Gamma® azért igen hatásos, mert úgy fejlesztett ék ki, hogy aktív elemének mikrorészecskéi negatív töltetűek legyenek, így azok vonzzák a baktériumok pozitív töltetű sejtjeit, ezáltal azok hozzátapadnak a fertőtlenítőszer részecskéihez és megsemmisülnek. A Steroxy® működésének hatásosságából kifolyólag jelentősen csökken a nagy légtérrel rendelkező helyiségek fertőtlenítésére használandó szerek mennyisége.


A GÉP JELLEMZŐI
A Microsol Gamma® egy száraz aeroszol generátor, amely képes átalakítani a folyékony oldatot annak természetes "statikus" állapotából "dinamikussá": így átváltoztatva magát az oldatot száraz, 0,5 és 1 mikron nagyságú mikro-részecskékké. Az  aeroszolos oldat részecskéinek mérete és azok szétszóródó mozgása lehetővé teszik a termék teljes eloszlását a zárt környezetben, amely képes több órán keresztül fennmaradni, így garantálva az aktí v elem hatékonyságát és a nagy légterű helyiségek teljes fertőtlenítését és/vagy rovarirtását rövid időn belül.


BIZTOS - HATÉKONY - EGYSZERŰ


Többéves kutatás és kísérletezés lehetővé tett ék egy beépített , szárazon fertőtlenítő rendszer kialakítását, mely dinamikus állapotú oldatok használatán alapszik, így ún. száraz köd képződik a statikus folyékony oldat helyett.
A Steroxy® fertőtlenítő módszer a Microsol Gamma® beépített száraz aeroszol generátor- illetve az éppen az erre a sajátos célra kifejlesztett fertőtlenítő termékek használatával garantálja a nagy méretű helyiségek teljes fertőtlenítését magas színvonalon, mérsékelt áron. A géppel kompatibilis fertőtlenítő termékek a híres -olasz Egészségügyi Minisztérium által nyilvántartott - Nuova Farmec Srl gyógyszerész intézménnyel való együtt működéssel kerültek kifejlesztésre.
Az egészségügyi és ambuláns kórházi szektorban tervezett és megelőzésre- illetve utólagos fertőtlenítésre használatos Microsol Gamma® egyre inkább alkalmazásra kerül olyan szektorokban, ahol fontos a tisztaság és az egészséges, tiszta, fertőzésmentes környezet. A Steroxy® fertőtlenítő módszer hatékonyan alkalmazható különféle munkakörnyezetekben, orvosi rendelőkben, élelmiszerlaborokban stb…, szórakozóhelyeken illetve tanulmányi intézetekben (iskolák, óvodák, konditermek, uszodák, wellness központok) stb…, tömegközlekedési eszközökben (busz, vonat, repülőgép).


Gyakorlatban a Microsol Gamma® használata a következőket jelenti :
• a felületeken és a légtérben lévő baktériumtartalom mértékének jelentős csökkenése
• a fertőtlenítő beavatkozások költségének csökkenése
• az egyes fertőtlenítő szerek mérgező hatásának csökkenése
• a helyiségeket fertőtlenítő személyzet költségének csökkenése


Figyelembe véve, hogy a Steroxy® fertőtlenítő rendszer száraz aeroszolos technológiával működik, nem nedvesíti és nem rongálja a felületeket, biztos és folyamatos fertőtlenítést jelent alacsony áron úgy, hogy a kezelt helyiségek rövid időn belül újra használhatóvá válnak.


TECHNIKAI ADATOK
• Tápfeszültség AC 220-240 V 50/60 Hz
• Teljesítmény 1.800 W
• Zajszint 20 dBA
• Többfokozatú digitális időzítő
• Automata hőmérséklet szabályozó
• Biztonsági automata termosztát
• Kb 4 l tartálykapacitás
• 30 ml/perc porlasztás 1-es fajsúlyú termék esetén
• Maximális kezelhető térfogat: 5000 m³
• A könnyebb mozdíthatóság érdekében ergonomikus markolattal ellátott kocsira van helyezve
• A gép helyigénye: 52x48x100 cm

Takarítógép
Feszültség 220
Tartály/porzsák kapacitása (l) 4
Teljesítmény (W) 1800
Zajszint (dB) 20 dbA
 • Download
 • Írjon véleményt a termékről

  Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
      Rossz           Jó

  Steroxy fertőtlenítőgép

  • Gyártó: Comac
  • Cikkszám: steroxy-hightec
  • Hívjon az ár miatt!

  Kapcsolódó termékek

  SteriClean Industry fertőtlenítőszer 20L

  SteriClean Industry fertőtlenítőszer 20L

  ÉRDEKLŐDJÖN A KÉSZLETRŐL! ELŐFORDULHAT ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY!SteriClean Industry fertőtlenítőszer 20..

  36 195Ft Nettó: 28 500Ft

  Címkék: steroxy, fertőtlenítés, fertőtlenítő, fertőtlenítő takarítógép, takarítógép, rovarölő, rovarirtó, rovarirtó gép, csíraölő, felületfertőtlenítés, légfertőtlenítés, légfertőtlenítő, felületfertőtlenítő

  WhatsApp

  Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

  WhatsApp