Brand kollekciók

Brand kollekciók
Hemp Care: Az Allegrini Amenities által kínált kender kivonatot tartalmazó termékcsalád. A Hemp Care termékek hidratáló hatással rendelkeznek, és segítenek megnyugtatni az érzékeny bőrt. A kender kivonatja számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, mint például az antibakteriális hatás, a gyulladáscsökkentő hatás, és a bőr egészségének megőrzése.
Berkeley Square: Az elegancia és a luxus érzetét kelti. A Berkeley Square termékek minőségi összetevőkből készülnek, és a bőrnek extra simaságot és hidratálást biztosítanak. A termékcsalád a fürdőszobában való tartózkodást is kellemesebbé teszi, az elegáns csomagolás és a finom illatok miatt.
Sikinus: Főként szállodák, szálláshelyek és üdülőhelyek számára készülnek. A Sikinus termékek széles kínálatát kínálják, beleértve a samponokat, tusfürdőket, testápolókat, és egyéb fürdőszobai kiegészítőket. A Sikinus termékek gyengéd, ám hatékony összetevőket tartalmaznak, és a bőrt hidratálják, valamint friss és tiszta érzetet biztosítanak a használatuk során.
Pikenz: A Pikenz termékek szintén kiváló minőségűek, és a természetes összetevőket használják fel a bőr és haj ápolásához. A Pikenz termékek széles skáláját kínálják, beleértve a samponokat, kondicionálókat, testápolókat, tusfürdőket és kiegészítőket is. Azoknak ajánlják, akik szeretik a tiszta, egészséges bőrt és hajat, valamint azoknak, akik előnyben részesítik a természetes összetevőket a szintetikusokkal szemben.
Ezeken kívül a kínálatában számos más termékcsalád is megtalálható, amelyek különböző igényeket elégítenek ki.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp