Rólunk

ILCONTATTO KFT. a higiéniai területekre


TAKARÍTÓGÉPEK, TISZTÍTÓSZEREK, TAKARÍTÓESZKÖZÖK ÉS EGYÉB HIGIÉNIAI TERMÉKEK


Tevékenység

Cégünkhigiéniai forgalmazóként, Olaszország legjelentősebb gyártóinak a magyarországiimportőre. Ez a kapcsolati tőke, amelyet igyekszünk minden partnerünknek úgy átadni,hogy a gyártó partnereink kínálatából mindig a legjobb megoldást tudjukkínálni. Termékeink az élet minden területén segítséget nyújtanak a felmerülőhigiéniai és komfortnövelés igényeiben. Eltökéltek vagyunk abban, hogy olyantechnológiákat alkalmazzunk, amely maximálisan tekintettel van a környezetre ésaz emberre. Kínálatunkban igyekszünk ezen a területen minden igénytkielégíteni.


Kínálatunk

 • ipari tisztítószerek
 • ipari takarítógépek
 • kézszárítók és hajszárítók
 • súrolópadek
 • konyhahigiéniai szerek és eszközök
 • szállodai bekészítések
 • takarítóeszközök
 • higiéniai töltőanyagok
 • stb..


Háttér

A legjelentősebb olaszországigyártókkal vagyunk kapcsolatban, akik a professzionális higiénia meghatározószereplői egész Európában. A felmerülő igényeket mintegy 20 gyártótól szerezzükbe, hogy partnereink mindig a legmegfelelőbb és legjobb ár/érték arányútermékhez jussanak.
Gyártó partnereinkkel közvetlen kapcsolatot tartunk fenn így azonnal tudunkreagálni a felmerülő igényekre és az újításokra.

  

Főbbpartnereink a TTsystem, az Interchem srl, az Ecochem srl, a Facco Spa, a TMB srl,amely gyártóktól jelentősebb volumenben értékesítünk.

 

Logisztika

Gyártó partnereinktől az áru egyolaszországi logisztikai központba érkezik, ahonnan egyenesen a tolnairaktárbázisunkba érkezik. Innen a szortírozást követően érkezik egyenesen Önökhöz,vagy amennyiben Ön nagykereskedő és nem okoz gondot a budapesti telephelyenvaló felvétel, akkor a budapesti telephelyünkre. Saját gépparkkal a budapestikiszállításokat végezzük, az egyéb szállításokat logisztikai partnerünkkelvégezzük.

 

 

Raktár

Saját raktárral rendelkezünk, ahol abeérkezett termékeket biztonságosan tudjuk tárolni. A raktározott termékbőligény esetén aznap tudjuk küldeni/szállítani a megrendelt termékeket. Jelentőskészlettet rendelkezünk, amiből folyamatos ellátást tudunk biztosítaniszerződéses partnereinknek.

 

Erősségeink

 • kiváló ár/érték arány

 • rugalmas kiszolgálás

 • rövid szállítási határidő

 • folyamatos alkatrész és kiegészítő ellátás

 • korrekt információk

 • katalógusok

 • minőségi termékek

 • gyártói kapcsolatok


Szerviz           

A takarítógépek szervizelését azegész ország területén vállaljuk. Forgalmazott gépeink garanciális és azon túliszervizelését, valamint az egyéb típustól független szervizelését sajátszakember gárdával végezzük. Alkatrészellátást cégünk biztosítja.


Higiéniai területek ellátása

A higiénia a mi területünk! Ezenbelül is meghatározhatóak azok a pontok, ahol országos viszonylatban kiemelthelyen vagyunk a piacon. A takarítóeszközöket a TTS-től szerezzük be, amelyből komoly készlettel rendelkezünk afolyamatos utánpótlás érdekében. Kiemelt területünk a takarítógépek is,partnereink a COMAC, EUREKA, LINDHAUS, aDUPLEX, valamint a TMB. Agépekhez használatos súrolópadeket a FACCObiztosítja számunkra, akik konszignációs raktárat működtetnek cégünknél, így azellátás folyamatos és akadálymentes. Tisztítószereinket az INTERCHEM gyártja cégünknek, de ezen kívül forgalmazzuk az ICSBISON termékeit is saját perszonalizálással.
Papírhigiéniai termékekből a LUCART apartnerünk. Fogyóeszköz adagolókban a MARPLAST a partnerünk, akiktől egyediszínes adagolókat is szállítunk. Kínálatukban a hagyományos és azújrahasznosított termékek, valamint éttermi szalvéták egyaránt megtalálhatók.


Szálloda, vendéglátás

Cégünk komoly tapasztalattalrendelkezik a szállodai ellátás területeken is. Külön stáb dolgozik azon, hogyegy igen érzékeny területet folyamatosan tudjuk ellátni minden olyan termékkel,ami a működéshez szükséges. Szállodai kozmetikumokat és az ehhez tartozókiegészítőket az ALLEGRINIbiztosítja számunkra. Szállodai pótágyakat, szobaasszony és bőröndszállítókocsikat, front office termékeket, papucsokat, szállodai textíliákat,szállodahigiéniát, konyhai berendezéseket és kiegészítőket, konyhai tisztítószereket,mosogatószereket, egyéb HORECA-hoz köthető kellékeket stb.

 

Partnereink

Partnereink magyarországi és országhatáron túli viszonteladók, nagykereskedelmi forgalmazók, takarítócégek, áruházak,kiskereskedelmi üzletek, hálózatok, éttermek, szállodák, bio boltok,irodaházak, és minden vállalkozás, ahol a környezettudatos és mai szintnekmegfelelő igényt támasztanak az alkalmazott higiéniával szemben.


Tolnai irodánk


H-7130 Tolna

Bajcsy-Zs . u. 120.


tel/fax. +36 74/440 017


info: +36 20/232-21-36

emai: info@ilcontatto.hu


weboldalaink:

www.higienia.net     www.hoteltermekek.hu    www.ilcontatto.hu